SZOLGÁLTATÁSAINK

SZAKTANÁCSADÁS

Személyes kapcsolattartás vevőinkkel az ország egész területén. Tapasztalt értékesítő és termékfelelős szakemberekkel rendelkezünk, akik beszállító partnereinkkel együttműködve arra törekednek, hogy ügyfeleink igényeire fenntartható és gazdaságos megoldásokat találjunk.

szaktanacsadas
orrekcios vedoszemuveg

KORREKCIÓS VÉDŐSZEMÜVEG

Az uvex egyéni korrekciós védőszemüvegek és képernyő előtti munkavégzéshez használatos szemüvegek teljes választékát kínáljuk, széles alkalmazási területre. Szükség szerint a megrendelő számára a helyszínen optikusunk szemvizsgálatot végez, ahol kiválasztják az egyéni igényeknek legmegfelelőbb, munkakörülményekhez igazított szemvédő eszközt.

PASSGUARD-H EGYEDI FÜLILLESZTÉK

PassGuard-H™ zajvédő illeszték egyéni fül-lenyomat alapján készített innovatív hallásvédő eszköz, amely a beszédfrekvencián kívül, mindén más zajforrást kiszűr.

passguard-h egyedi fulillesztek
msa altair 4x kombinalt gázerzekelo berbeadasa

MSA ALTAIR 4X KOMBINÁLT GÁZÉRZÉKELŐ BÉRBEADÁSA

Az MSA Altair 4X-es modell a piacon elérhető, hordozható gázérzékelők körében alkalmazott legfejlettebb érzékelő megoldással az XCell érzékelő-technológiával készül. Cégünknél lehetőség van a készülékek időszakos bérlésére.

PONTOS LÁBMÉRET VÉTEL

Egy egyszerű berendezés segítségével, akár a felhasználás helyszínén a pontos cipóméret meghatározható. Így elkerülhető a rossz méretválasztás.

pontos labmeret vetel
emblemazas

EMBLÉMÁZÁS

Igény esetén vállaljuk munkaruházat, védőruházat, sisakok, szemüvegek emblémázását, ha ezeket tőlünk rendeli. A megrendelés nagyságának figyelembevételével rugalmas határidőkkel dolgozunk. Az aprólékos kivitelezésű logók felvitelére is van megoldásunk. Saját hő préssel rendelkezünk, mely alkalmas kis darabszámú megrendelések vagy bonyolult kivitelezésű logók transzfermatricával történő emblémázására is. Nagy darabszámú, kevesebb színt tartalmazó emblémák esetén a szitázásos eljárást ajánljuk, mely a legtartósabb eljárások egyike. Minden technológiához szükség van vektoros mintára melynek formátuma cdr, ai vagy eps lehet. Ha ez nem áll rendelkezésre grafikai díj ellenében elkészítjük a szükséges mintát a megfelelő formátumban!

ESZKÖZ KIADÓ AUTOMATA

Innovatív, belső vállat irányítási rendszerre optimalizálható fogyóeszköz kezelő megoldás. Az eszközkiadó automaták segítségével csökkenteni tudja költségeit, szabályozható készletkezelő rendszer kialakításával, így több területen is jelentős megtakarítást érhet el. Részletes adatokhoz jutva nyomon követheti és kontrollálhatja az eszközök felhasználását. Az anyagok így mindig rendelkezésre állnak ott, ahol a legnagyobb szükség van rájuk, mégis kiküszöböli a pazarlást és ellenőrizhetővé teszi a felhasználást. Technikai kivitelezése a helyszíni adottságok és partnerek igényei szerint egyszerűen megvalósítható. Az automaták kihelyezése számos konstrukcióban történhet. További információért kérjük, forduljon az értékesítési csoportunkhoz!

eszkoz kiado automata

Elavult böngésző

A jobb élmény érdekében tartsa a böngészőjét mindig frissítse Ellenőrizze itt a legújabb verziókat.