BEMUTATKOZÁS

Nagykereskedelmi cég lévén nem célunk a végfelhasználók közvetlen kiszolgálása. Kérjük, ezt vegyék figyelembe mielőtt kapcsolatba lépnek munkatársainkkal! Köszönjük!

A magyar piacon 1991 óta vagyunk jelen munkahigiéniai és munkavédelmi termékek forgalmazásával. A BUNZL Magyarország Kft. biatorbágyi telephelyén korszerű megoldásokkal várjuk új és meglévő ügyfeleinket.

Napjainkra egy olyan termékkínálat áll rendelkezésünkre, mellyel a piacon egyedülállóak vagyunk és a legtöbb gyártó és szolgáltató cég munkahigiéniai és munkavédelmi igényeire gyors és hosszútávon megbízható megoldást tudunk nyújtani, a takarítási üzletágban pedig kiemelkedő szak-tanácsadással kiegészített széles termékkínálattal rendelkezünk a környezet védelmen fontosságát is szem előtt tartva.

Cégünk rendelkezik ISO 9001:2015 szabvány Tanúsítvány szerinti tanúsítással.

Alapvető szempontnak tekintjük, hogy az általunk forgalmazott termékek a hatályos szabályozási rendelkezéseknek, előírásoknak, minőségi követelményeknek mindenkor megfeleljenek. Stratégiai termékköreink beszállítói struktúrája szélesen diverzifikált. Szállítóinkkal szemben legfontosabb elvárásunk az átlag fölötti, a nemzetközi piac által is elismert minőség. Ez nemcsak a termékekre, hanem az átadott információkra és a szállítások megbízhatóságára is vonatkozik. Az ismert beszállító márkák mellett saját márkás termékeket is értékesítünk, melyek szintén megfelelnek a vásárlói elvárásoknak.

A BUNZL Magyarország Kft. 2004 novemberétől a BUNZL csoport tagja, a közép- kelet-európai régió tagja. Magyarországon a cégcsoportnak további két tagja van a Propack Kft., amely 2017 óta velünk azonos telephelyen működik valamint a Silwell Kft. Minkét cég élelmiszeripari és mezőgazdasági csomagolóanyagok és –gépek forgalmazásával foglalkozik. A cégcsoport központja az Egyesült Királyságban található, testvér-vállalataink pedig a világ összes kontinensén jelen vannak.

A BUNZL PLC-ről részletesebb információkat a www.bunzl.com honlapon olvashat.

Dinamikus csapatunk minden tagja számára a legfontosabb a partnerek elégedettsége, megfelelő kiszolgálása. Értékesítési csapatunk üzletkötő tagjai az ország egész területén jelen vannak, vevő referenseink pedig központunkban állnak partnereink rendelkezésére. Bármilyen felmerülő kérdésével állunk szíves rendelkezésükre, forduljanak hozzánk bizalommal!

Elavult böngésző

A jobb élmény érdekében tartsa a böngészőjét mindig frissítse Ellenőrizze itt a legújabb verziókat.