Bemutatkozás

Nagykereskedelmi cég lévén nem célunk a végfelhasználók közvetlen kiszolgálása. Kérjük, ezt vegyék figyelembe mielőtt kapcsolatba lépnek munkatársainkkal! Köszönjük!

A magyar piacon 1991 óta vagyunk jelen munkahigiéniai és munkavédelmi termékek forgalmazásával. A BUNZL Magyarország Kft. biatorbágyi telephelyén korszerű  megoldásokkal várjuk új és meglévő ügyfeleinket.


Napjainkra egy olyan termékkínálat áll rendelkezésünkre, mellyel a piacon egyedülállóak vagyunk és a legtöbb gyártó és szolgáltató cég munkahigiéniai és munkavédelmi  igényeire gyors és hosszú távon megbízható megoldást tudunk nyújtani, a takarítási  üzletágban pedig kiemelkedő szaktanácsadással kiegészített széles termékkínálattal rendelkezünk a környezet védelmen fontosságát is szem előtt tartva.


Cégünk rendelkezik ISO 9001:2015 szabvány Tanúsítvány szerinti tanúsítással.


Alapvető szempontnak tekintjük, hogy az általunk forgalmazott termékek a  hatályos szabályozási rendelkezéseknek, előírásoknak, minőségi követelményeknek  mindenkor megfeleljenek. Stratégiai termékköreink beszállítói struktúrája szélesen  diverzifikált. Szállítóinkkal szemben legfontosabb elvárásunk az átlag fölötti, a  nemzetközi piac  által is elismert minőség. Ez nemcsak a termékekre, hanem az átadott információkra és a szállítások megbízhatóságára is vonatkozik. Az ismert beszállító  márkák mellett saját márkás termékeket is értékesítünk, melyek szintén megfelelnek a vásárlói elvárásoknak.


A BUNZL Magyarország Kft. 2004 novemberétől a BUNZL csoport tagja, a közép- kelet-európai régió tagja. Magyarországon a cégcsoportnak további két tagja van a Propack Kft, amely 2017 óta velünk azonos telephelyen működik valamint a Silwell Kft.. Minkét cég élelmiszeripari és mezőgazdasági csomagolóanyagok és –gépek  forgalmazásával foglalkozik. A cégcsoport központja az Egyesült Királyságban található, testvérvállalataink pedig a világ összes kontinensén jelen vannak.


A BUNZL PLC-ről részletesebb információkat a www.bunzl.com honlapon olvashat.


Dinamikus csapatunk minden tagja számára a legfontosabb a partnerek elégedettsége, megfelelő kiszolgálása. Értékesítési csapatunk üzletkötő tagjai az ország egész  területén jelen vannak, vevő referenseink pedig központunkban állnak partnereink rendelkezésére. Bármilyen felmerülő kérdésével állunk szíves rendelkezésükre,  forduljanak hozzánk bizalommal!*E-mail címe megadásával elfogadja adatkezelési szabályainkat.

Ne mutasd még egyszer!